Mai 2019

OLIMPIADA JUDEŢEANĂ DE ARTE PLASTICE, ISTORIA ARTELOR ŞI ARHITECTURĂ

   Miercuri, 8 mai 2019, la orele 11,00, a fost deschisă, la Muzeul Naţional al Agriculturii, expoziţia premianţilor ”Olimpiadei Judeţene de Arte Vizuale, Istoria Artelor şi Arhitectură”, organizată de Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Ialomiţa şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Ialomiţa, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor publice locale, a elevilor premiaţi la olimpiadă şi a cadrelor didactice.

NOAPTEA MUZEELOR 2019 LA MUZEUL NAŢIONAL AL AGRICULTURII

   În acest an, Muzeul Naţional al Agriculturii a participat la evenimentul internaţional NOAPTEA MUZEELOR, ediţia a XV-a, iniţiat în România de Reţeaua Naţională a Muzeelor din România (RNMR).

”CAN YOU PLAY WITH ME”

   Astăzi, 29.05.2019, Muzeul Național al Agriculturii a fost gazda participantilor la Proiectul ERASMUS + ”CAN YOU PLAY WITH ME”. 49 de adulţi și copii din Turcia, Polonia, Italia, Slovacia și România, însoțiți de cadre didactice de la Școala Gimnazială ”George Vâlsan” Amara, au participat la atelierele de personalizat căni și pictat linguri de lemn, au vizitat expozițiile muzeului și Biserica de lemn ”Sf. Nicolae” și au degustat pâine coaptă la țest.