Iunie 2017

ATELIERELE LUNII MAI LA MUZEUL NAŢIONAL AL AGRICULTURII

   Pe parcursul lunii mai elevii de la Centrul de Educaţie Timpurie "Micul Prinţ, şcolii primare din localitatea Bueşti, participanți la Olimpiada de geografie desfășurată la Slobozia, clasei a-V a şi clasa a I-a grupa “Muguraşii” de la Şcoala Gimnazială nr. 3, au participat la atelierele permanente ale muzeului de: pictat linguri de lemn respectiv căni.

OLIMPIADA "MEŞTEŞUGURILOR ARTISTICE TRADIŢIONALE"

   În data de 8 iunie 2017, la Muzeul Naţional al Agriculturii, s-a desfăşurat etapa judeţeană a Olimpiadei "Meşteşugurilor artistice tradiţionale". Specialişti din muzeu au avut onoarea de a juriza, alături de cadre didactice din cadrul Liceului Pedagogic "Matei Basarab" Slobozia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, lucrări ale participanţilor de la Palatul Copiilor, Liceul Pedagogic, Cercul de Pictură al Protopopiatului "Sf. Apostol Luca", Cercul de Meşteşuguri Artistice, Luciu.

"EXPOZIŢIA ABSOLVENŢILOR 2017"

   Pe 8 iunie a avut loc vernisajul evenimentului : "Expoziţia absolvenţilor 2017" a clasei de arhitectură promoţia 2017, din cadrul Liceului de Arte "Ionel Perlea", Slobozia. Au participat elevi şi cadre didactice. Ne-au onorat cu prezenţa: Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Preşedintele Arhitecţilor din Ialomiţa, Directorul Liceului de Arte "I. Perlea" profesori, arhitecţi care au luat cuvântul alături de Managerul Muzeului Naţional al Agriculturii. Expoziţia va fi deschisă pe toată perioada lunii iunie.

FESTIVALUL MOARA VLĂSIEI - ediţia a IX-a

   Muzeul Naţional al Agriculturii a fost prezent duminică, 18 iunie 2017, la cea de-a IX-a ediţie a ,,Festivalului Vlăsiei”, organizat de Primăria comunei Moara Vlăsiei, tematica din acest an fiind epoca medievală.