Septembrie 2015

În curând - Zilele Europene ale Patrimoniului 2015

În fiecare an, în septembrie, milioane de cetăţeni sunt invitaţi să viziteze monumentele istorice din întreaga Europă cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului (Z.E.P.), organizate la iniţiativa comună a Consiliului Europei şi a Uniunii Europene.

Din 1992 şi în România, Zilele Europene ale Patrimoniului oferă participanţilor ocazia să descopere nu numai monumentele istorice protejate, cât şi situri sau zone mai puţin cunoscute, care în mod obişnuit nu sunt accesibile publicului larg.

Zilele Europene ale Patrimoniului (2015)

Zilele Europene ale Patrimoniului au fost marcate la Muzeul Agriculturii din Slobozia sâmbătă, 19 septembrie 2015, printr-o expoziţie-atelier cu tema “DE LA MEŞTEŞUG LA INDUSTRIE – PATRIMONIUL TEHNIC ŞI INDUSTRIAL DIN ROMÂNIA”.

Târgul Naţional pentru Agricultură şi Industrie Alimentară AGROIAL-PARTENER 2015

Muzeul Agriculturii din Slobozia a fost partener, alături de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Ialomiţa şi Consiliul Judeţean, la organizarea celei de-a XXI-a ediţii a Târgului Naţional pentru Agricultură şi Industrie Alimentară AGROIAL – PARTENER 2015, care a avut loc în perioada 23-25 septembrie 2015.